29 Mart 2021 Pazartesi

KASDER BEYKOZ ŞUBESİNDE SÜLEYMAN ÇALIK GÜVEN TAZELEDİ


Beykoz İlçesinde önemli bir nüfus yoğunluğuna sahip Kastamonuluların ilçedeki adresi konumunda olan Kastamonulular Dayanışma Derneği Beykoz Şubesi ( Kasder Beykoz ) Genel Kurul heyecanı vardı.

Dernek Merkezinde yapılan ve 15.Düzenlenen Olağan Kongre sonunda uzun yıllardır Başkanlık görevini ifa eden Süleyman Çalık bir kez daha aynı göreve seçildi. 

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Covid-19 Salgını nedeni ile Derneklere tabi olacakları Kongre sürecinin bilgileri doğrultusunda yapılan Kongreye bu nedenle sınırlı sayıda Dernek üyesi katılım sağladı.

Kasder Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık Kongre ile ilgili yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi...

" Bu sene 15.sini düzenlediğimiz Kongremizi gönlümüz isterdi ki tüm üye ve davetlilerin katılım sağladığı, tüm dostlarımızın da olduğu ortamda yapabilseydik. Maalesef dünyada ve ülkemizde yaşanan Pandemi Süreci ve Devletimizin ilgili birimlerinden gönderilen Kongrelerin yapımı şartlarına riayet edilerek yaptığımız kongre bu istekten bizleri mahrum bıraktı. Bir önceki dönem birlikte görev yaptığımız bazı arkadaşlar yeni yönetimde yerlerini diğer isimlere devrettiler. Dolayısı ile eski yönetimde görev alan arkadaşlara teşekkür eder Kongre sonrasında seçilen ve göreve başlayacak çalışma arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. "







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder